maanantai 25. marraskuuta 2019

Sami Saari ja Lappeenranta Big Band kulttuuritila Nuijamiehessä su 1.12.2019 klo 17

Sami Saarta on tituleerattu mm. suomalaisen soul-musiikin kummisedäksi ja hän on tehnyt sillä saralla pitkän ja näkyvän uran. Useamman soololevyn julkaissut mies muistetaan mm. Onnenkyyneleet ja Ainutkertainen -hiteistään. Omien keikkojensa lisäksi häntä on nähty ja kuultu teatterien lavoilla ja mm. Dallapen solistina. Lisäksi artistin yhteistuotannot rap-musiikin tekijöiden Cheekin ja Elastisen kanssa ovat pitäneet Saaren koko kansan tietoisuudessa.

Saaren uusin kokoonpano on nimeltään Sami Saari ja Jazzpojat. Suomenkielisiä kappaleita jazz-hengessä esittävä yhtye on saanut mukavasti radiosoittoja, ja he työstävätkin tällä hetkellä jo toista albumiaan. Saarelle jazz-musiikki ei ole vierasta entuudestaan, vaan on kulkenut mukana alusta alkaen.

Nyt hän tulee esittämään Jazzpoikien kanssa levytettyjä kappaleita Lappeenranta Big Bandin säestyksellä. Tämän lisäksi konsertissa kuullaan mainioita suomenkielisiä versioita Nat King Colen klassikkokappaleista.

Konsertin kappelimestarina toimii Johannes Salomaa.

Liput 20€ / 15€, myynti Nuijamiehen kahvion aukioloaikoina ja tuntia ennen ovelta (Valtakatu 39, Lappeenranta). Tilaisuus on ikärajaton.

1 kommentti: