keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Lauri Mikkola ja Lappeenranta Big Band kulttuuritila Nuijamiehessä to 30.5.2019

Lauri Mikkola on laulaja ja näyttelijä, joka nousi alunperin yleisön tietoisuuteen The Voice Of Finlandin ensimmäiseltä kaudelta vuonna 2012. Hän on viime vuosien ajan keikkaillut aktiivisesti sekä Lauri Mikkola Bandin että Boston Promenade Big Bandin laulusolistina, ja saanut jalansijaa musiikkimaailmassa esiintymällä eturivin artistien kanssa sekä toimimalla taustalaulajana monille suomalaisille artisteille.

 Tuorein saavutus on kuitenkin pääosa Helsingin kaupunginteatterin runsaasti maailmallakin suosiota saaneessa Kinky Boots -musikaalissa. Lauri tekee drag-henkisessä, tunnelmaltaan moniulotteisessa musikaalissa Lolan roolin ja on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita. Muun muassa Helsingin Sanomien arvostelussa hän sai huimat viisi tähteä.

 Nyt Mikkolaa voikin nimittää yhdeksi Suomen halutuimmaksi musikaalitähdeksi. Hänet on kiinnitetty mm. Tampereen työväenteatterin tulevaan Poikabändi -musikaaliin ja Valkeakosken kesäteatterin Danny-musikaaliin. Myös Kinky Boots jatkaa eloaan Tampereella, kun tuotanto siirtyy TTT:n lavalle syksyllä 2020.

 Tällä kertaa Lauri saapuu Lappeenranta Big Bandin solistiksi esittämään lempisävelmiään musikaaleista ja elokuvista. Luvassa on hienoja klassikoita ja myös yllättäviä shownumeroita svengaavalla otteella. Konsertin kapellimestarina toimii lappeenrantalaislähtöinen saksofonisti Johannes Salomaa, joka on tehnyt Mikkolan kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Liput 15 euroa Nuijamiehestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti