perjantai 19. lokakuuta 2018

Lappeenranta Big Band ft. Johannes Salomaa Nuijamiehessä lauantaina 3.11. klo 18

Lappeenranta Big Band Soul jazzin pyörteissä

Lappeenranta Big Bandin tulevan konsertin teemana on jazzsaksofonisti Stanley Turrentinen musiikki. Ohjelmiston on kasannut ja sovittanut saksofonisti Johannes Salomaa, joka toimii konsertissa solistina.

Stanley Turrentine oli yksi merkittävimmistä jazzsaksofonisteista ja oli esikuvana monelle nykyaikaiselle jazzmuusikolle. Hänet tunnetaan erityisesti ns. Soul jazz-tyylisistä levytyksistään, joissa jazzin kanssa sekottuvat hienosti pop-, rock- ja latinvaikutteet.

Turrentine levytti monia tunnettuja radiohittejä omina jazzahtavina versioinaan. Tässäkin konsertissa kuullaan Turrentinen versioita monille tutuista biiseistä kuten: Hey Jude (The Beatles), Light My Fire (The Doors), The Look Of Love (Burt Bacharach) ja Evil Ways (Santana).

Johannes Salomaa on lappeenrantalaislähtöinen, nykyisin Helsingissä vaikuttava saksofonisti, sovittaja sekä big band-kapellimestari. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut päästä esittämään juuri tätä ohjelmistoa ison bändin kanssa. ”Väittäisin, että nyt on tulossa konsertti, johon kannattaa tulla vaikka ei ymmärtäisi jazzista tai big band-musiikista mitään. Nämä biisit tempaavat svengillään mukaansa varmasti!"

Marraskuussa tapahtuu, liput myynnissä nyt! 


https://www.ticketmaster.fi/event/lappeenranta-big-band-feat-johannes-salomaa-lippuja/240023

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti